Docu op Eenvandaag: Vaders vaak slechter af dan moeders na vechtscheiding’

Wij vonden deze interessante docu op éénvandaag: “Vaders vaak slechter af dan moeders na vechtscheiding, weet ook Bas: ‘Leg bij wet vast dat het fifty-fifty is'”. Bekijk het filmpje hieronder, of ga naar de website van avrotros om hem te bekijken.

Originele tekst:
Al decennia trekken vaders aan het kortste eind na een vechtscheiding. Dat blijkt uit onderzoek. Ook Bas van ‘t Hoff kreeg ermee te maken. Hij vindt dat de wet moet veranderen om de verdeling tussen ouders gelijker te maken als ze uit elkaar zijn.

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/vaders-vaak-slechter-af-dan-moeders-na-vechtscheiding-weet-ook-bas-leg-bij-wet-vast-dat-het-fifty-fifty-is/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *